1 min læsningMedie: FC Barcelona øjnede ny Portugal-stjerne – Depay stod i vejen

FC Barcelona var angiveligt tæt på at hente en af de portugisiske VM-stjerner i sommer. Og spillerens VM-præstation har ikke gjort interessen mindre.

1 min læsning
Goncalo Ramos. FC Barcelona. LaLiga. Portugal. VM 2022 Qatar. Benfica.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona var særdeles aktive på transfermarkedet i løbet af sommerens transfervindue, hvor flere store stjerner blev hentet til klubben.

Og catalanske storklub var angiveligt også tæt på at få fingrene i Goncalo Ramos, der i Portugals kamp mod Schweiz den 6. november erstattede Cristiano Ronaldo i den portugisiske startopstilling.

Her formåede Benfica-angriberen at sende tre bolde i kassen, og han var dermed en afgørende faktor for, at Portugal lørdag skal spille VM-kvartfinale mod Marokko.

Den portugisiske hattrick-mager var angiveligt på blokken i Barca, som ønskede at erstatte Memphis Depay med den 21-årige angriber. Det skriver mediet Sport.

Men Memphis Depay forblev FC Barcelona-spiller, og dermed kunne klubben ikke gå videre med Ramos-interessen.

Klubben meldes dog stadig interesserede og har i længere tid holdt øje med portugiseren. Det påpeges dog, at en potentiel FC Barcelona-handel er rykket længere væk, efter portugiserens flotte præstation, der formentligt har skudt transferprisen i vejret.

Medie: FC Barcelona droppede Endrick – jagter i stedet ung Bundesliga-komet

Goncalo Ramos har præsteret flot i den indeværende sæson for Benfica. Her er det blevet til 14 mål og seks assists i 21 kampe på tværs af alle turneringer.

Goncalo Ramos og Portugal skal igen i aktion ved VM-slutrunden, når de lørdag møder Marokko i VM-kvartfinalen. Et opgør der fløjtes op klokken 16:00 og kan følges på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer