2 min læsningPSG-boss har ikke givet op på Messi: Vil forhandle ny kontrakt

Trods vedvarende meldinger om en fremtid for Messi i MLS, har PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi ikke opgivet den argentinske stjerne.

2 min læsning
Nasser Al-Khelaifi, PSG, Messi, Messi ny klub, Lionel Messi forlænger med PSG.

Messi til MLS?

Det er hvertfald det, som de seneste meldinger har lydt på gennem snart to uger, hvor David Beckhams Inter Miami skulle stå klar.

Det har dog ikke fået PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi til at give op på håbet om at kunne holde Messi i klubben, efter hans kontrakt løber ud til sommer.

Det fortæller han til Sky Sports, da han bliver adspurgt, om man har i sinde at forlænge med den argentinske stjerne.

– Helt sikkert.

– Han er meget glad, og det kan du også se på landsholdet. Hvis en spiller ikke er glad, så ville hans præstationer ikke være så gode for landsholdet.

– Han har leveret en fantastisk sæson hos os, han har scoret en masse mål og lavet en masse assists for landsholdet og for klubben.

Men hvornår skal forhandlingerne om en ny kontrakt så finde sted?

– Det vi har aftalt er, at efter VM-slutrunden, så sætter vi os ned sammen. Både klubben og Messi er meget glade, så vi sætter os ned sammen efter VM, siger PSG-præsidenten.

Medier: Messi har fundet sin nye klub – så godt som sikker

Messi har i indeværende sæson scoret 11 mål og lavet 14 assists for PSG fordelt over 13 kampe i Ligue 1 og fem kampe i Champions League.

Også ved VM-slutrunden har Messi disket op med gode præstationer. Her er det således blevet til tre mål og en enkelt assist i Argentinas første fire kampe.

Messi vinkede farvel til FC Barcelona i sommeren 2021, hvor han underskrev en aftale af to års varighed med PSG.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer