1 min læsningAvis: Tottenham-bud på dansk stjerne er “sandsynligt” denne vinter

Tottenham holdt angiveligt et vågent øje med Andreas Skov Olsen under VM-slutrunden i Qatar, og trods skuffende præstationer skulle der stadig være konkret interesse for den danske landsholdsspiller.

1 min læsning
Tottenham, Premier League, Andreas Skov Olsen.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mængden af danskere i Tottenham kan meget vel blive fordoblet denne vinter.

Pierre-Emile Højbjerg løber allerede rundt i Premier League-klubben fra det nordlige London, med stor succes, og meldingerne går nu på, at også Andreas Skov Olsen kan være på vej til Tottenham.

Under VM-slutrunden skrev belgiske Het Nieuwsblad, at Tottenham havde sendt scouts afsted for at holde øje med Club Brugge-danskerens præstationer i Qatar.

Selvom Andreas Skov Olsen næppe for alvor fik overbevist talentspejderne og Tottenham-bosserne under slutrunden, skulle Premier League-klubben stadig udvise konkret interesse for danskeren. Det skriver Evening Standard.

Avisen skriver videre, at Tottenham-manager Antonio Conte er på jagt efter en mere kreativ mulighed til holdkortet, og at det sågar skulle være “sandsynligt”, at der bliver sendt et bud afsted på den danske landsholdsspiller i løbet af januar.

Medie: Tottenham holder øje med dansk landsholdsstjerne

Andreas Skov Olsen skiftede Bologna ud med Club Brugge forrige vinter.

Her er det blevet til seks mål og tre assists i 15 kampe i den hjemlige liga, mens det i Champions League er blevet til et enkelt mål og en assist i fem kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer