1 min læsningVinicius Junior hylder Ancelotti: Han er som en far for mig

Vinicius Junior er i færd med en forrygende VM-slutrunde i Qatar, og det skyldes i høj grad hans træner hjemme i Real Madrid, Carlo Ancelotti.

1 min læsning
Vinicius Junior, Real Madrid, Carlo Ancelotti, VM 2022, Brasilien kampe VM.

Da Vinicius Junior rejste til Qatar sammen med resten af den brasilianske VM-lejr, var der en hel tvivl om, hvor stor en rolle han ville få ved slutrunden.

Når Brasilien fredag tager hul på kvartfinalerne, er tvivlen og de mange spørgsmål nok begravet igen.

Vinicius Junior har således taget sig særdeles godt ud ved slutrunden hidtil, og den unge brasilianer tilskriver nu selv sin træner i Real Madrid, Carlo Ancelotti, en stor del af æren.

– Jeg talte med Ancelotti, og han gav mig en masse råd for at hjælpe mig med at blive en del af Brasiliens startopstilling. Han gav mig en masse selvtillid.

– Han har altid været hård ved mig når han skulle. Han er som en far for mig.

– Det er ikke kun i de tekniske aspekter af spillet, men også den måde, han håndterer sine spillere. Jeg har forbedret mig meget og Ancelotti har hjulpet mig med det. Han og Tite (Brasiliens landstræner, red.) minder meget om hinanden, siger den 22-årige Real Madrid-stjerne ifølge ESPN.

Arsenal bekræfter: Brasiliansk stjerne er blevet opereret i knæet

Vinicius Junior står noteret for et mål og to assists ved VM-slutrunden indtil videre.

Fredag klokken 16.00 skal han sammen med resten af de brasilianske stjerner forsøge at spille sig i semifinalen, når Kroatien står på den anden side af midterlinjen i kvartfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer