2 min læsningVM-tillægstid kostede bettingside dyrt: Forvandlede 40 kroner til 400.000 på én kupon

Den ekstraordinære store mængde tillægstid ved VM har kastet nogle enorme gevinster af sig hos de hurtige odds'ere.

2 min læsning
Tillægstid VM. NordicBet. VM 2022 Qatar.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været stor fokus på mængden af tillægstid under kampene ved VM 2022 i Qatar, som har overgået de vanlige tre til fem minutter med flere længder.

Og mens tilskuerne på lægterne, fansene foran skærmen og spillerne på banen blot har skullet vende sig til den store mængde ekstra tid, så er det en ny faktor, som har ramt bettingfirmaerne hårdt på pengepungen. Det skriver NordicBet.

Der var nemlig nogle hurtige odds’ere, der lynhurtigt spottede en mulighed for at hente store gevinster på den ekstraordinære lange tillægstid, før bettingfirmaerne fik rettet odds’ene til.

Den forøgede mængde af spilleminutter er først og fremmest en faktor, der skal regnes ind i diverse bettingsystemer. For med flere spilleminutter opstår chancen for flere mål, flere hjørnespark og flere gule kort.

Men ikke nok med det, så er det faktisk muligt at bette på mængden af tillægstid på flere bettingsiders specialmarkeder.

Det er især her, at de hurtige odds’ere har hentet de helt store gevinster. NordicBet fortæller, at et par kvikke NordicBet-spillere hurtigt så trenden med antallet af tillægsminutter. Og det blev udnyttet til fulde.

VM 2022: Hvorfor er der så meget tillægstid i kampene?

En enkelt odds’er formåede således at hente en gevinst på utrolige 410.726 kroner – og det blot med en indsats på 40 kroner.

Alt det krævede var at kombinere 17 kampe på en enkelt kupon og bette på, at alle kampe fik mere end fem minutters tillægstid i anden halvleg.

Ser man på statistikkerne ved VM-slutrunden var der kun en enkelt kamp med mindre end fem minutters tillægstid, da odds’et blev afgjort. Det var kampen mellem England og USA, som til odds’erens held ikke var en del af vinderkuponen.

Se vinderkuponen herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer