1 min læsningRyan åbner for F.C. København-exit: Agenten er sendt på arbejde

Den australske F.C. København-keeper Mathew Ryan er ikke tilfreds med en plads på bænken i FCK og åbner for muligt skifte i januar.

1 min læsning
F.C. Københavns Mathew Ryan åbner for muligt skifte i januar.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der har været meget fokus på F.C. Københavns målmænd, Kamil Grabara og Mathew Ryan, de sidste par dage.

Og faktisk har målmandsduellen i F.C. København været et stort fokuspunkt i noget tid, efter Grabara kom tilbage fra sin skade og sendte Mathew Ryan på bænken.

Nu kan det dog se ud til, at kontroverserne snart får en ende. Mathew Ryan kan nemlig meget vel være på vej videre fra FCK. Det fortæller han til SBS Sport.

Athew Ryan er angiveligt ikke tilfreds med sin nuværende situation i klubben. Derfor åbner han klart og tydeligt op for, at et skifte kan være på trapperne i det kommende transfervindue.

– Mine omstændigheder på det seneste har været en smule frustrerende, så vi vil se, hvad der sker på baggrund af VM-slutrunden, fortæller Mathew Ryan ved hjemkomsten til Australien, efter nationen for få dage siden blev elimineret ved slutrunden af Argentina.

– Jeg har fået min agent til at arbejde, og han leder efter andre muligheder netop nu. Så må vi se, hvordan det hele ender.

Ryan reagerer på Grabara-hån: Er ikke overrasket

Mathew Ryan har i skrivende stund spillet 11 kampe for F.C. København, siden han kom til klubben den 9. august i år.

Han kan blandt andet bryste sig af en fortid i store europæiske klubber som Real Sociedad, Brighton, Valencia og Arsenal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer