1 min læsningRyan reagerer på Grabara-hån: Er ikke overrasket

F.C. Københavns australske VM-keeper, Mathew Ryan, er ikke overrasket over Kamil Grabaras hån, efter gårsdagens kamp mod Argentina.

1 min læsning
Mathew Ryan reagerer på Kamil Grabara hån. F.C. København.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er ikke ligefrem god stemning mellem de to VM-aktuelle F.C. København-målmænd, Kamil Grabara og Mathew Ryan.

Således var polske Grabara, som lige nu frister en tilværelse som tredjevalget i den polske VM-trup, straks ved tasterne, da Mathew Ryan så noget tvivlsom ud ved Argentinas mål til 2-0 mod Australien i gårsdagens VM-opgør.

Her henviste Grabara til, at det ‘helt sikkert’ var grundet politik, at Grabara nu er førstevalget i FCK, med henvisning til en udtalelse, som Ryan gav i forbindelse med sin bænkplads i hovedstadsklubben.

Spydig Grabara håner Ryan ovenpå drop

Nu har Mathew Ryan så reageret på Grabaras hån. Det sker i et interview med The Sydney Morning Herald.

– Ærlig talt, så er jeg ikke overrasket. Men hans mening bekymrer mig ikke, fortalte Ryan kort efter Australiens VM-exit mod Argentina.

Målmandsduellen i F.C. København, som tydeligvis foregår både på og uden for banen, får dog formentligt snart en ende. Ryans agent har nemlig tidligere udtalt, at den australske keeper skal væk fra FCK til januar.

Mathew Ryan og Australien endte desuden med at tabe opgøret mod Argentina med 2-1, hvilket betyder at ‘Socceroos’ nu er færdige ved VM-slutrunden, mens Argentina er videre til VM-kvartfinalen, hvor Holland venter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer