2 min læsningNeymar-scoring mod Sydkorea sikrer en plads i eksklusiv klub – spiller sig op blandt de største

Efter en scoring i gårsdagens brasilianske sejr mod Sydkorea bliver Neymar nu en del af en eksklusiv brasiliansk klub.

2 min læsning
Neymar rekord. Brasilien. VM 2022 Qatar.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Mange store brasilianske fodboldstjerner har gennem tiden vist sig frem på den største internationale scene, nemlig verdensmesterskaberne.

Ved dette års VM-slutrunde i Qatar er manges øjne rettet mod Paris Saint-Germain-brasilianeren, Neymar, som må betragtes som værende en af de største stjerner ved dette VM.

Og efter i går kan Neymar nu også bryste sig af at være blevet en del af en særdeles eksklusiv brasiliansk VM-klub, som nu går fra to til tre medlemmer.

Neymar kunne nemlig med sin scoring mod Sydkorea fejre, at han blot er den tredje spiller i brasiliansk VM-historie til at score ved tre VM-slutrunder.

Således bliver Neymar en del af en giftig brasiliansk trio, som nu tæller Neymar, Ronaldo og Pelé, som er de tre eneste, der har opnået den imponerende bedrift.

VM-historien har talt: Derfor vinder Brasilien VM 2022 i Qatar

Mandag fejrede Neymar desuden sit comeback ved VM, efter han har måttet se med fra tilskuerrækkerne i nationens to seneste VM-opgør grundet den ankelskade, han pådrog sig i Brasiliens VM-åbner mod Serbien.

Brasilien spillede sig sikkert videre til VM-kvartfinalerne mandag med en overbevisende 4-1 sejr mod Sydkorea. i kvartfinalen venter europæisk modstand fra Kroatien. En kamp der spilles klokken 16:00 den 9. december og kan følges på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer