1 min læsningFC Barcelona insisterer: Profil skal gå ned i løn

FC Barcelona arbejder angiveligt på at få flere af klubbens spillere til at gå ned i løn. Og her er en bestemt spillers løn særligt presserende.

1 min læsning
FC Barcelona insisterer på, at Frenkie de Jong skal gå ned i løn, hvis han vil blive i klubben.
Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona arbejde indædt på at reducere klubbens lønninger, så man kan gøre sig gældende på transfermarkedet.

Således forsøger man at rydde op i klubbens lønninger, hvilket blandt andet skulle være en af årsagerne til, at Gerard Piqué senest måtte forlade klubben, ligesom det også forventes, at Sergio Busquets forlader klubben til sommer.

Derudover har klubben udset sig nogle af de højest betalte i spillere i truppen, som de vil have til at gå ned i løn, hvis de vil fortsat vil være FC Barcelona-spillere.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den mest presserende spiller for FC Barcelona, i forhold til mængden af lønningskroner, skulle eftersigende være Frenkie De Jong – selvom Jordi Alba og Marc-André ter Stegen også er på bordet.

Det spanske medie Sport skriver, at de Jongs løn angiveligt er eksploderet i denne sæson og vil fortsætte med at være meget, meget høj i næste sæson.

Medie: FC Barcelona mistænker transfermål for aftale med anden klub

Det har angiveligt fået klubben til at insistere på, at de Jong bliver nødt til at acceptere en lønnedgang, hvis han fortsat vil spille i FC Barcelona.

Ifølge mediet er relationer mellem parterne lige nu under pres, men man regner med, at man kan nå frem til en gensidig forståelse for situationen, der kan føre til en ny forlængelse af hollænderens kontrakt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer