1 min læsningMedie: FC Barcelona mistænker transfermål for aftale med anden klub

FC Barcelona har udset sig sit mål for en Sergio Busquets-erstatning, men frygter nu, at spilleren allerede har lovet sig væk til en anden klub.

1 min læsning
FC Barcelona frygter, at Tielemans har lavet en aftale bag om ryggen på dem. FC Barcelona, LaLiga, Xavi.
Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona er eftersigende så småt gået i gang med at lede efter en langsigtet erstatning for Sergio Busquets.

Det skulle angiveligt være en af ​​Barcelonas mest presserende transferprioriteter.

Ifølge det spanske medie Marca, forventes det nemlig, at Busquets forlader klubben i slutningen af ​​sæsonen, når hans kontrakt udløber.

FC Barcelona skulle dog angiveligt have fundet den erstatning, de leder efter i form af den belgiske Leicester-spiller Youri Tielemans, som over flere gange er blevet rygtet til den catalanske storklub.

Noget af det, der har været afgørende for FC Barcelona i forbindelse med en potentiel aftale med Tielemans, er den gunstige kontraktsituation set fra klubbens synspunkt, idet hans nuværende aftale med Leicester udløber til sommer.

Men Tielemans kontraktsituation har også en bagside for Barca. Og det er den, som angiveligt nu har ramt FC Barcelona hårdt.

Medie: FC Barcelona scouter tre Premier League-spillere til VM

Ifølge Marca frygter FC Barcelona nemlig angiveligt for, at Tielemans er gået bag om ryggen på dem og har lavet en aftale andetsteds.

Således mistænker den catalanske storklub Tielemans for, allerede at have givet sit ord på, at han skifter til et andet hold.

Dermed må klubben ifølge mediet ty til sine alternativer for Tielemans i form af Martin Zubimendi fra Real Sociedad og Ruben Neves fra Wolves.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer