2 min læsningEndnu en F.C. København-keeper skaber overskrifter: Savner tydelig kommunikation

Der er fuld gang i den på keeper-positionen i F.C. København. Nu forklarer Karl-Johan Johnsson, at han savner tydeligere kommunikation fra FCK.

2 min læsning
Karl-Johan Johnsson savner tydeligere kommunikation i F.C. København.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der har været skrevet meget på kryds og tværs om de to F.C. København-keepere, Kamil Grabara og Mathew Ryan.

Imellemtiden har det umiddelbare tredjevalg på målmandspositionen, Karl-Johan Johnsson, forholdt sig roligt.

Nu har han så taget bladet fra munden, ikke i forhold til kontroverserne mellem Grabara og Ryan, men om sin egen situation i klubben. Det gør han i et interview med svenske Fotbollskanalen.

I interviewet forklarer Johnsson, at han ikke føler sig uretfærdigt behandlet i hovedstadsklubben, men at han savner tydeligere kommunikation i forhold til hans position i klubben.

– Jeg vil gerne være tydelig omkring, at der ikke er nogen ‘hard feelings’ fra min side. Jeg føler mig ikke uretfærdigt behandlet, men jeg ville gerne have haft tydeligere kommunikation.

– Da de hentede Mathew (Ryan red.), kunne de havde sagt; ‘Vi synes ikke, du har holdt niveau den seneste tid, og derfor kommer vi til at hente en målmand, som skal stå i stedet for dig’. Men det gjorde de ikke.

Ryan åbner for F.C. København-exit: Agenten er sendt på arbejde

– Selvfølgelig forstår jeg, at de vil have en backup. Klubben havde snakket med mig tidligere og sagde, at jeg var en fantastisk backup, og at jeg skulle spille, hvis der skete noget med Kamil.

– Da der så skete noget med Kamil, troede jeg, at de ville hente en backup til mig. Da Kamil blev skadet, sagde de med det samme, at de ville have endnu en målmand ind, så det vidste jeg, men jeg vidste ikke, at det skulle blive en som Ryan.

Karl-Johan Johnsson har kontraktudløb til sommer og han tvivler på, at en forlængelse med F.C. København bliver aktuel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer