3 min læsningGrabaras tidligere træner: Intet overrasker mig med Kamil

De to F.C. København-målmænd, Kamil Grabara og Mathew Ryan, har trukket overskrifter under VM, og det overrasker ikke ligefrem den polske målmands tidligere træner.

3 min læsning
Kamil Grabara og Mathew Ryan har trukket overskrifter, og det overrasker ikke Grabara tidligere træner David Nielsen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København har haft både sin første- og andenmålmand med til VM.

Det er i sig selv lidt af en bedrift for et dansk superligamandskab, men selvom både polske Kamil Grabara og australske Mathew Ryan røg ud i ottendedelsfinalerne, bliver de to målmænd ved med at trække overskrifter.

Da Mathew Ryan droppede i Australiens kamp mod Argentina var Kamil Grabara hurtig til at håne sin holdkammerat, der inden VM selv havde udtalt sig kritisk i forhold til målmandskonkurrencen med Grabara i FCK.

Spydig Grabara håner Ryan ovenpå drop

Nu udtaler Grabaras tidligere træner, David Nielsen, sig om situationen, og den tidligere AGF-chef er hverken overrasket eller imponeret af Grabaras ageren.

– Der er ikke noget, der overrasker med Kamil. Han har den mest vanvittige mentalitet, jeg har oplevet hos en fodboldspiller i forhold til den her egoisme og vilje til at drive sig selv frem.

– Jeg kan ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, selvom jeg synes, at det er ærgerligt med to holdkammerater. Vi ser det ikke så ofte mere, at der er de her offentlige problemer på holdene, og at man ikke har kunnet holde og håndtere en så åbenlys kamp internt (i F.C. København, red.), siger David Nielsen i TV2-studiet efter kampen mellem England og Senegal.

Kamil Grabara spillede 51 kampe under David Nielsen i AGF, og dermed er den tidligere AGF-træner den træner, der har stået i spidsen for Grabara flest gange. Han er da heller ikke i tvivl om, at den polske målmand selv står bag det kontroversielle tweet.

Kamil Grabara spillede 4.650 minutter i 51 kampe under David Nielsen i AGF. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

– Kamil lægger så stort et pres på sig selv med det her, men jeg ved, at det er det, han godt kan lide. Det er en del af hans motivation [..] Jeg kan fortælle dig, at Kamil Grabaras medierådgiver lever inde i hans eget hoved, lyder det fra David Nielsen.

F.C. København har træningsopstart den 4. januar, hvorefter der venter en række træningskampe. Mathew Ryans agent, danske Mikkel Beck, har tidligere udtalt, at den australske målmand skal videre fra de danske mestre allerede i januars transfervindue.

Agent afslører: FCK-målmand skal væk til januar

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer