1 min læsningPortugisiske fodboldfans har fået nok: Bænk Ronaldo

Cristiano Ronaldo deler vandene, men han har altid en stor plads i de portugisiske fodboldhjerter. Noget tyder dog på, at den plads så småt begynder at smuldre.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo er måske ikke så sikker på sin plads hos Portugal som man skulle tro.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

194 gange har Cristiano Ronaldo repræsenteret det portugisiske landshold.

En smule afhængigt af hvordan man klassificerer landskampe, så kan Ronaldo på tirsdag blive den spiller i verden, der har flest officielle landskampe.

Det kræver selvsagt, at den klubløse verdensstjerne får spilletid i Portugals ottendedelsfinale mod Schweiz, og det lader der ikke til at være nogen tvivl om.

Indtil videre har Portugals landstræner, Fernando Santos, i hvert fald ikke vist tegn på manglende tillid til sin anfører, som har startet alle Portugals tre kampe i den indledende VM-gruppe.

Noget kunne dog tyde på, at Fernando Santos ikke har vejret folkestemningen i Portugal, for en afstemning i den største portugisiske sportsavis, A Bola, viser nemlig et ganske overraskende resultat.

Ronaldo skal forsøge at overvinde VM-akilleshæl

Direkte adspurgt, om Cristiano Ronaldo skal spille tirsdagens knald eller fald kamp fra start, svarer 70 procent af mediets brugere ‘NEJ’, mens blot 30 procent svarer ‘JA’.

Der er ikke umiddelbart nogen melding om, hvor mange personer, der har afgivet deres stemmer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer