2 min læsningNottingham Forest fortsætter købsorgie: Henter brasilianer i Palmeiras

Intet ser ud til at kunne stoppe Nottingham Forest, når det kommer til at hente nye spillere til klubben. Klubben præsenterer søndag ny brasilianer.

2 min læsning
Nottingham Forest henter Gustavo Scarpa i palmeiras.
Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

Nottingham Forest blæste fodboldverdenen omkuld, da de i løbet af sommerens transfervindue hentede over 20 nye spillere til klubben.

Og intet ser ud til at kunne stoppe Premier League-klubben i sin indædte kamp på at hente nye spillere – ikke en gang et lukket transfervindue.

Således har Nottingham Forest søndag eftermiddag offentliggjort, at man har hentet den 28-årige Gustavo Scarpa, som skifter til Forest fra den brasilianske klub Palmeiras. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben skriver, at Scarpa tiltræder klubben fra den 1. januar 2023. Det sker, da spillerens kontrakt med Palmeiras udløber.

Den offensive midtbanespiller har tilbragte fire sæsoner hos Palmeiras, hvor han har spillet 211 kampe og scoret 37 mål.

Gustavo Scarpa glæder sig over muligheden for at spille fodbold i Europa og Premier League:

Overblik: Nottingham Forest slår vanvittig transferrekord

– Jeg er meget glad for at være her, det er en drøm for mig. Det er en ny udfordring, og jeg kan ikke vente på, at den begynder. Det har altid været en ambition, siden jeg var et lille barn at spille i Europa, og min drøm er at spille i Premier League.

– Jeg er en teknisk spiller, men jeg har også udviklet mit spil defensivt i løbet af de sidste par sæsoner. Jeg er meget dedikeret, hårdtarbejdende og jeg glæder mig til at komme i gang nu, fortæller Gustavo Scarpa.

Forest har indgået en aftale med Scarpa, der løber frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer