1 min læsningPolsk profil om Mbappé: Skal bruge en scooter for at fange ham

Kun ulovlige midler kan sætte en stopper for Kylian Mbappé ifølge Polens angriber Arkadiusz Milik.

1 min læsning
Polen må tage ulovlige og kontroversielle midler i brug for at sætte en stopper for Kylian Mbappé, når de mødes i ottendedelsfinalen.

Hvordan stopper man Kylian Mbappé?

De fleste hold der har stået overfor den lynhurtige franskmand har måtte lægge hovederne i blød rent taktisk for at forhindre Mbappé i at udfolde sig på grønsværen.

Hjælp os med at forbedre campo.dk – brugerundersøgelse

I ottendedelsfinalen bliver det Polens opgave, når de netop møder Frankrig og Mbappé, men ifølge den polske angriber Arkadiusz Milik er det kun et ulovligt og særdeles kontroversielt middel, der kan hamle op med den franske stjernespillers fart.

– Hvordan man forsvarer sig imod ham? Vi skal have en scooter, hvis vi skal være i stand til at fange ham, lyder det fra Arkadiusz Milik på et pressemøde forud for kampen ifølge L’Équipe.

Løsningen på at dække op for en af verdens farligste individualister ligger ifølge Milik i kollektivet, som Polen må finde frem.

Rørt Pulisic undskylder til fansene i USA

– Det er meget svært at forsvare mod individualister som ham. Han er én af de bedste spillere i verden. Vi må reagere som gruppe og prøve at finde kollektive løsninger, siger Milik.

Kampen mellem Frankrig og Polen spilles den 4. december klokken 16:00, og den kan overværes på DR1 eller DR TV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer