1 min læsningRørt Pulisic undskylder til fansene i USA

USA er færdige ved VM i Qatar, men amerikanerne efterlader et solidt aftryk forud for næste VM, som afholdes i blandt andet USA.

1 min læsning
USA måtte lørdag sige farvel ved VM i Qatar 2022, da det blev et nederlag til Holland i ottendedelsfinalen. Amerikanernes stjerne, Christian Pulisic, undskylder til holdets fans.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Med en gennemsnitsalder på 25,2 år, er USA det yngste hold ved VM i Qatar.

Kun Ghana har en yngre trup end amerikanerne, og det lover godt for USA, som dog måtte se sig slået ud af VM til Holland lørdag.

Amerikanerne kom til VM med en klar mission om at ændre måden, verden ser på fodbold fra USA. Holdets helt store stjerne, Chelsea-spilleren Christian Pulisic, var efter kampen tydeligt rørt af holdets exit og gik sågar så langt som til at undskylde for fansene hjemme i USA.

– Vi er kede af det. Vi ville det så meget, og jeg håber, at vi gav jer en eller anden form for begejstring og viste jer en smule af, hvad det her hold er gjort af, lød det fra Christian Pulisic.

– Det gør virkelig ondt lige nu. Vi troede, vi kunne gå videre og klare os langt bedre den her gang, men jeg elsker de her gutter. Det var en fantastisk oplevelse – en jeg altid vil huske. Det gør ondt lige nu, men giv det et par dage, så kan vi se tilbage og være stolte, lød det videre fra Pulisic.

Hjælp os med at forbedre campo.dk – brugerundersøgelse

USA vandt bronze ved det første verdensmesterskab nogensinde i Uruguay i 1930. Siden er de kun én gang gået videre fra ottendedelsfinalerne, det var i 2002, hvor en scoring fra tyske Michael Ballack sendte amerikanerne ud i kvartfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer