2 min læsningMaguire advarer United-holdkammeraterne: Vil kæmpe mig tilbage på holdet

Harry Maguire har genfundet topformen for England ved VM. Nu advarer han sine holdkammerater om, at han vil kæmpe sig tilbage på holdkortet i Manchester United.

2 min læsning
Med kun fire optrædener i Premier League i denne sæson er Harry Maguire klar til at udkonkurrere sine holdkammerater for en plads i startopstillingen.

I Manchester United er han et flop – for England er han en stjerne.

Kritikken har haglet ned over verdens dyreste midterforsvar, Harry Maguire, de seneste sæsoner, hvor flere vaklende præstationer i United har givet tilhængerne grundlag for at udskælde den engelske midtstopper.

Medie: Dansk landsholdsspiller i mulig retur til Serie A

Men for England viser Harry Maguire endnu engang højt niveau ved VM. Det vil han tage med tilbage til klubben, hvor han er i intern konkurrence med Victor Lindelöf, Lisandro Martínez og Raphael Varaneom en plads i manager Erik ten Hag’s midterforsvar.

– Vi har en stærk bredde i midterforsvaret i min klub, men jeg kommer til at kæmpe for at komme tilbage på holdet. Jeg kan ikke lide ikke at spille, fortæller Harry Maguire ifølge Mirror og uddyber.

– Jeg er i god form. I de seneste fem kampe i Manchester United spillede jeg godt, men jeg har siddet meget ude på grund af de, at de andre centerbacks har spillet godt, og de er fantastiske spillere.

Det har ikke altid været lige nemt at være Maguire i United, der i denne sæson blot har fået fire kampe i Premier League. Men selvom medfarten fra klubben og dens tilhængere har været hård, kender den 29-årige englænder sin værdi i klubben.

– Jeg ved, hvor værdsat jeg er i truppen. Jeg ved, hvad staben synes om mig på holdet, og om den rolle jeg har. Det avler selvtillid og tillid, understreger Maguire.

Messi foran stor milepæl mod Australien

I 2019 gjorde Manchester United Harry Maguire til verdens dyreste forsvarsspiller nogensinde ved at hente ham fra Leicester for 80 millioner pund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer