1 min læsningDramaet fortsætter i Belgien-truppen: Bookede tidlige flybilletter for at slippe for holdkammeraterne

Der har været godt med dramatik internt i den belgiske VM-trup. Nu ser dramatikken ud til at fortsætte, selvom VM er overstået for belgierne.

1 min læsning
Drama i Belgien-truppen. Flyver hjem fra Qatar hver for sig. VM 2022 Qatar.
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Belgiens VM har været fyldt med dramatik, hvor interne uroligheder har været definerende – både på og uden for banen.

I flere medier er der blandt andet blevet meldt om, at flere spillere har været oppe at toppes over flere gange, mens en række spillere ikke taler med hinanden.

Nu er det sågar kommet frem, at flere spillere har valgt at tage turen hjem fra Qatar alene, da de ikke ønskede at følges med holdkammeraterne. Det rapporterer Het Laatste Nieuws ifølge SPORTBible.

Medie: Frustrationerne brød ud i lys lue i Belgiens trup

Således kan mediet fortælle, at fem belgiske spillere siges at have booket billetter til tidligere flyafgange hjem fra VM i Qatar, efter belgiernes uafgjorte 0-0 resultat mod Kroatien, der endegyldigt sendte nationen ud af VM i torsdags.

Der skulle angiveligt være tale om spillerne; Thomas Meunier, Axel Witsel, Jeremy Doku, Arthur Theate og Lois Openda. De skulle alle selv have betalt for deres egne rejser fra Qatar og landede angiveligt i Bruxelles før deres holdkammerater.

Belgiens VM-rejse sluttede allerede efter det indledende gruppespil, hvor nationen måtte se sig slået af både Kroatien og Marokko i tabellen. VM-slutrunden er nu nået frem til ottendedelsfinalerne, som du kan få det fulde overblik på her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer