2 min læsningAmbivalent Thomas Frank om Riemer-skifte: Ked af det og glad på samme tid

Brian Riemer er fortid i Brentford, og det ærgrer klubbens manager, Thomas Frank, som samtidig selvfølgelig er glad på Riemers vegne.

2 min læsning
Brian Riemer. Anderlecht. Thomas Frank sætter ord på Brian Riemers tid i Brentford.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Fredag kom det frem, at Brian Riemer nu er fortid i Brentford, da han skifter rollen som assistenttræner i Brentford ud med cheftræner-rollen i belgiske Anderlecht.

Og det er en nyhed der vækker blandede følelser i den danske Brentford-manager, Thomas Frank. For på den ene side kommer han til at savne Riemer, mens han på den anden side under Riemer at prøve sig af som cheftræner.

Det fortæller han til Brentfords hjemmeside.

– Jeg er meget ked af, at Brian forlader os. Men samtidig er jeg også meget glad på hans vegne, indleder Thomas Frank.

– Ambitionen om at være cheftræner er vokset hos Brian i de seneste år. Men han har været ekstremt glad i Brentford og for at være en del af et spændende projekt her. Han ville ikke have forladt Brentford for et hvilket som helst job. Men nu har han fået en velfortjent mulighed for at være cheftræner i en topklub med en fantastisk historie i Belgien og i hele Europa.

Brian Riemer kom til Brentford tilbage i 2018 – kort tid efter Thomas Franks ankomst. Sammen har de formået at rykke Brentford op i den bedste engelske række, hvor klubben lige nu indtager en midterplacering.

Fredberg begejstret over Riemer-signing: Naturligvis klar til næste skridt

Og Riemers skifte til Anderlecht siger ifølge Thomas Frank en masse om den udvikling, som klubben har taget.

– Det er en stor cadeau til Brian, at han har fået denne chance, men det er også et et skulderklap til Brentford, fortæller Thomas Frank og fortsætter:

– Det er ikke kun spillere, der udvikles hos Brentford. Vi udvikler også mennesker og medarbejdere. Trænere har forladt os for at flytte til andre Premier League-klubber, og nu er Brian flyttet til Anderlecht. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke, slutter Thomas Frank.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer