1 min læsningFredberg begejstret over Riemer-signing: Naturligvis klar til næste skridt

Den danske Anderlecht-sportsdirektør, Jesper Fredberg, glæder sig over, at man nu har hentet Brian Riemer ind som klubbens nye manager.

1 min læsning
Jesper Fredberg og Brian Riemer til Anderlecht.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Fredag er det blevet bekræftet, at den tidligere Brentford-assistent, Brian Riemer, tiltræder stillingen som ny cheftræner i belgiske Anderlecht.

En af hovedpersonerne bag aftalen må forventes at være den nyligt tiltrådte Sportsdirektør i Anderlecht, Jesper Fredberg.

Og han glæder sig over, at man har formået at hente Riemer til Anderlecht. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

Ifølge Fredberg er Riemer klar til at tage næste skridt i sin karriere og forsøge sig som cheftræner efter mange år som assistent.

– Brian har spillet en afgørende rolle i Brentfords succeser gennem de sidste par år. Han er naturligvis klar til næste skridt, og vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente ham til RSC Anderlecht.

– Vi tog os tid til at finde den rigtige kandidat, en som passer til denne klubs spillestil og langsigtede strategi. Brian står for en klar, dominerende og underholdende spillestil, der passer godt til vores filosofi her i RSC Anderlecht, fortæller Fredberg.

Officielt: Anderlecht ansætter Brian Riemer

Riemer har siden 2018 været assistenttræner i Premier League-klubben Brentford, hvor han har assisteret den danske manager Thomas Frank.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer