1 min læsningKryptisk Müller efter exit: Jeg ved ikke, hvordan jeg skal fortsætte

Efter Tysklands exit gav Thomas Müller noget, der lød som en afskedstale til det tyske landshold.

1 min læsning
Thomas Müller og Tyskland er ude af VM 2022 i Qatar.
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Costa Rica v Germany - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - December 1, 2022 Germany's Thomas Muller applauds fans after the match as Germany are eliminated from the World Cup REUTERS/Matthew Childs

– Det er en absolut katastrofe! Jeg ved ikke, hvordan jeg skal fortsætte.

Sådan sagde landsholdsholdskoryfæet Thomas Müller til den tyske tv-kanal ARD umiddelbart efter tyskernes VM-exit ifølge Bild.

– Hvis det var min sidste kamp, så vil jeg gerne sige et par ord til de tyske fodboldfans. Det var en enorm fornøjelse, kære mennesker. Vi har haft store øjeblikke. Jeg forsøgte at holde mit hjerte på banen i hver kamp.

– Jeg gav altid mit bedste og nogle gange var der glædestårer på grund af mine handlinger, nogle gange havde tilskuerne også ondt i ansigtet. Selvom jeg ikke lykkedes med alle handlinger, gjorde jeg det med kærlighed. Jeg skal se alt muligt andet.

Tyskland vandt ellers kampen over Costa Rica med 4-2, men grundet en dårligere målscore end Spanien endte de kun som nummer tre i gruppe E.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer