1 min læsningHoldkammerat tager uskarp Lukaku i forsvar: Ikke hans skyld

Belgien er færdige ved VM 2022, efter de ikke formåede at slå Kroatien tidligere torsdag. Her brændte Romelu Lukaku et hav af chancer, men han bliver nu taget i forsvar af en af sine holdkammerater.

1 min læsning
Lukaku, VM 2022, Belgien VM Qatar, Romelu Lukaku.

Belgien formåede ikke at få bolden i mål, da de torsdag tørnede sammen med Kroatien.

Dermed må det belgiske mandskab pakke sine sager og rejse hjem fra Qatar. De er ude af VM.

Selvom det ikke blev til et belgisk mål i opgøret, var det ikke på grund af manglende chancer til belgierne. Dem var der sådan set rigeligt af.

Her tilfaldt en stor del af chancerne Romelu Lukaku, der efterfølgende kunne ses grædefærdig på banen.

Kameraerne fangede også, at Romelu Lukaku i frustration og afmagt slog så hårdt til ruden i udskiftningsboksen, at han smadrede glasset – hvorefter han satte sig og endnu en gang brød ud i gråd.

Lukaku er utvivlsomt klar over, at han ved flere lejligheder havde muligheden for at sende Belgien videre ved VM-slturunden.

Men nu kommer Lukakus belgiske landsholdskammerat, Jeremy Doku, den store angriber til undsætning.

– Ja, han brændte chancer, men jeg synes ikke, at det var hans skyld. Vi ville alle gerne inde, og vi vidste alle, hvad der skulle til, siger han ifølge franske L’Equipe og fortsætter:

– Han havde mulighederne, men det er ikke bare ham. Det er os alle. Vi prøvede på at komme i de bedste positioner for at score, fortæller Jeremy Doku.

Mens Belgien endte på tredjepladsen i Gruppe F, betyder det uafgjorte resultat mod Kroatien, at Luka Modric og co. går videre som to’er i gruppen. Marokko snuppede øverraskende førstepladsen i gruppen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer