1 min læsningKasper Hjulmand: Turneringen med de største følelser i spil

Kasper Hjulmand erkender, at det kan blive svært ikke at blive påvirket af kampens betydning mod Australien, hvor Danmark skal bruge en sejr for leve videre i turneringen.

1 min læsning
Kasper Hjulmand kalder VM for den turnering med flest følelser i spil
Foto: Kim Hong-Ji/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter det danske landshold en sand gyserkamp, når de onsdag eftermiddag tager hul på opgøret mod Australien, hvor alt andet end en sejr vil være ubrugeligt.

Op til kampstart erkender Kasper Hjulmand, at det kan blive svært ikke at blive påvirket af kampens betydning. Det fortæller landstræneren til TV 2 SPORT:

– Det er verdens største turnering, og det er der, hvor der er de største følelser i spil. Vi har set det igennem hele turneringen. Vi har set en Robert Lewandowski blive rørt, fordi han scorede et mål ved VM for første gang. Vi ser alle de store følelser, siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Det er ikke det bedste, strukturerede spil, men det er klart den turnering i verden, hvor der er flest følelser på spil, fordi man repræsenterer så mange mennesker. Men vi husker også hinanden på, hvor stort et privilegie, det er.

– Spillerne er her, fordi de som drenge har drømt om at komme til et VM. Det er mange, mange timers, dages, uger og års hårdt arbejde og afsavn, der nu gør, at de kan være så heldige til at være med i sådan en kamp, slutter landstræneren.

Spænding til det sidste: Her er scenarierne i Danmarks gruppe

VM-braget mellem Australien og Danmark begynder onsdag klokken 16:00 og kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer