Allan HvidAllan Hvid er chefredaktør på campo.dk.

1 min læsningCampo mener: Winter is coming – Danmark dumpede til VM

Danmark er dumpet. Både på den gamle og den nye skala. Inden VM havde udsigten til “blot at skulle slå...

1 min læsning
Danmark er dumpet til VM, mener campo.dk
Foto: Ritzau Scanpix
Avatar photo30. nov 2022, 18.25

Danmark er dumpet. Både på den gamle og den nye skala.

Inden VM havde udsigten til “blot at skulle slå Australien” været et rigtig godt scenarie. Men det endte i stedet som et mareridt.

Australien overraskede ikke. Socceroos var hverken bedre eller dårligere end de plejer. Australien var helt som forventet.

Eneste dansker, der reelt kan rejse hjem fra ørkenen med en selvrespekt over rygnummeret, er Andreas Christensen

Men Danmark var ikke gode nok. Ikke mod Australien. Ikke på noget tidspunkt til VM.

Allerede i den første kamp mod Tunesien varslede de 2 x 45 minutter om dårlige tider, og ikke på noget tidspunkt under VM formåede Danmark at finde et nogenlunde acceptabelt niveau blandt verdens bedste landshold.

Kasper Hjulmand var inden VM skuffet over den manglende forberedelsestid på blot en uge, og under VM fandt heller ikke han på noget tidspunkt en opstilling, der leverede varen.

For de bærende kræfter dukkede aldrig op.

Det danske angreb var i samtlige kampe i Qatar ikke meget bedre end værtsnationens, og eneste dansker, der reelt kan rejse hjem fra ørkenen med en selvrespekt over rygnummeret, er Andreas Christensen, der også scorede Danmarks eneste mål i løbet af de + 270 spilleminutter.

Landsholdets afsluttende indsats mod Australien var lige så mangelfuld, som stemningen på de qatarske stadioner, og helt symbolsk røg kommentatorlyden på DR også i de sidste minutter af ydmygelsen mod Australien.

Vi fandt aldrig løsningerne. Ikke i nogen af kampene, og det danske landshold og DBU skal strege denne slutrunde og vende hjem til Parken og starte forfra.

VM i Qatar er en joke. På alle måder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer