3 min læsningCampo.dk’s spilleklub på Big 9 – nu afgøres VM!

Der er ikke mange kuponer tilbage til VM, men du kan stadig nå at være med i campo.dk's spilleklub på Bet 25, hvor vi tirsdag eftermiddag sætter endnu et spil.

3 min læsning
campo.dk's spilleklub på Bet25.dk

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, har en spændende VM-kupon klar til den kommende uge. Du skal forudsige om ni udvalgte kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Den kommende uges kupon har flere afgørende kampe i spil – herunder i Danmarks gruppe, hvor Danmark møder Australien, hvor også Tunesien kan gå videre med en sejr over Frankrig.

Men også kampe som Polen – Argentina, Kroatien – Belgien og Serbien – Schweiz bliver afgørende for, om nogle af de store nationer allerede skal forlade VM efter gruppespillet. Alle kampe er med på kuponen.

Vi kigger her på to kampe til kuponen, som vi spiller inde på Bet25.dk. Du kan købe en andel til 50,- kr. pr. stk. lige her!

SPIL 1: Tunesien – Frankrig:

Her vælger vi at bruge en del tegn, da Frankrig er videre ved VM, og da de allerede har proklameret, at de skifter en del rundt. Men det er stadig verdensklasse spillere, der kommer ind, og de skal alle vise noget overfor den franske landstræner Deschamps. Jeg tror ikke, at Tunesien slår Frankrig, men det kan godt blive en mere lige kamp – og en lidt rodet affære – end man regner med.

SPIL 2: Serbien – Schweiz:

Her vælger jeg at lave et af mine ‘fallback’ spil, som er at spille 1 + 2 og så over 2,5 mål. Hvis du spiller X’et i Big 9, så er det fordi, du tror på, at kampen ender 2-2 eller 3-3, hvis du samtidig spiller over. Det kan godt blive en vild kamp mellem Serbien og Schweiz, der kæmper om den attraktive 2. plads i Gruppe G efter Brasilien. Schweiz kan klare sig med uafgjort, så du kan også gå med en helgardering, hvis du har tegn nok. Men jeg tror på en levende kamp, hvor jeg giver Serbien en lille chance for at vise sit reelle niveau.

Her vælger vi at bruge en del tegn, da Frankrig er videre ved VM, og da de allerede har proklameret, at de s

Under VM er der milliongaranti på Big 9, hvis man er alene om at vinde ni rigtige på Big 9. På slutrundens kuponer er du garanteret en præmie på 1,5 millioner danske kroner, hvis du er alene om at have ni rigtige.

Som et nyt tiltag kan man desuden nu oprette sin egen spilklub hos Bet25, hvilket campo.dk har gjort. Vi håber, du vil være med på vores anden VM-kupon, som du kan finde lige her

HUSK: Spil med omtanke.. og så go’ kamp!

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer