1 min læsningVideo: Ghana-træner ydmyger grædefærdig Son

Sydkorea fik en ordentlig mavepuster mod Ghana, og et medlem af afrikanernes stab gjorde ikke situationen nemmere for stjernespilleren Heung-Min Son.

1 min læsning
For Heung-Min Son og Sydkorea var 2-3 nederlaget til Ghana et hårdt slag i sig selv. Men en af Ghana-træneren ydmygede Son yderligere efter slutfløjt.

Sydkoreas VM-chancer tog en drejning mandag mod Ghana.

Heung-Min Son indtog ikke hovedrollen på banen i 2-3 nederlaget, men efter slutfløjt var kameraerne naturligvis rettet mod sydkoreanernes absolutte stjernespiller – og de fangede en besynderlig hændelse.

Kudus gav Ghana sejren efter sydkoreansk comeback

Mens en nedslået Son bearbejdede nederlaget på banen, havde en af trænerne fra Ghanas frækheden til at gå helt tæt på Tottenham-offensiven.

I første omgang var det muligvis for at trøste Sydkoreas grædefærdige stjerne, men Ghana-træneren forlod ikke grebet om Son’s skulder, før han havde fået et selfie med til kamerarullen.

Du kan se hændelsen nedenunder

Selvom Heung-Min Son og Sydkorea får svært ved at avancere til ottendedelsfinalerne, er de endnu ikke helt ude af VM. Det kræver dog først og fremmest en sejr over Portugal i sidste gruppekamp, samt et par heldige udfald i Portugal-Uruguay, der spiller senere mandag og Uruguay og Ghana.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer