1 min læsningSkadesramte Boilesen: Kan så småt gå på toilettet selv

I langsom gengivelse var der ingen tvivl om, at Nicolai Boilesens knæ ville forvolde ham store smerter. Den lange rejse med genoptræning er dog startet i de helt simple hverdagssituationer.

1 min læsning
En alvorlig knæskade holder Nicolai Boilesen ude af spil for F.C. København resten af sæsonen.

Nicolai Boilesen pådrog sig en alvorlig knæskade imod Brøndby tilbage i oktober.

Så alvorlig at den garvede F.C. København-midtstopper ikke kommer i spil for Løverne resten af sæsonen.

Video: Ghana-træner ydmyger grædefærdig Son

Godt en måned senere er Boilesen som forventet i bedring, men det har ikke været ligetil – hverken mentalt eller fysisk.

– Jeg har det bedre nu. De første ti dage var lort for at sige det mildt. Jeg har haft rigtig ondt. Det ene er smerterne og det ikke at kunne bevæge sig overhovedet.

– Det andet er, at det ikke var et forløb, hvor man bare vidste at det ville ske (At Boilesen ville sidde ude i resten af sæsonen, red.). Det har jeg selvfølgelig skulle sluge, lyder det fra den langtidsskadede FCK’er til FCK TV.

Selvom rejsen tilbage til grønsværen ikke venter lige om hjørnet, holder FCK-profilen hovedet højt ved at tage en dag ad gangen.

– Jeg prøver at fokusere på de små positive ting i det. Jeg kan så småt gå på toilettet selv, gå rundt uden for meget hjælp og ikke alt for mange smerter. Jeg ved, at det er et langt sejt træk, men man må sætte sig nogle små delmål undervejs, understreger Boilesen.

Når Boilesens holdkammerater vender tilbage til Superligaen er det på en tredjeplads med otte point op til FC Nordsjælland, der fører ligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer