1 min læsningMessi-repræsentant afkræfter rygte: Det er fake news

Lionel Messis lejr afkræfter rygterne om, at han skulle være på vej mod MLS og Inter Miami, som flere medier ellers har meldt ud.

1 min læsning
Lionel Messis lejr afkræfter rygterne om, at han skulle være på vej mod MLS og Inter Miami
Foto: Juan Mabromata/AFP/Ritzau Scanpix

Der bliver snart rift om Lionel Messis underskrift, da den argentinske verdensstjernes kontrakt med Paris Saint-Germain står til at udløbe til sommer.

Her har flere medier de seneste dage rapporteret om, at MLS og Inter Miami skulle være tæt Messi, men det bliver nu afkræftet af hans lejr.

– Det er falsk, det er fake news. Der er ingen forhandlinger om et skifte til Inter Miami for Lionel Messi i næste sæson, lyder det således fra Marcelo Méndez, som er en af Lionel Messis repræsentanter, til CNN i et statement.

Dermed er der fortsat stor tvivl om, hvor Lionel Messi fortsætter sin karriere i næste sæson. Her har der tidligere været meldt om en mulighed for en forlængelse i Paris, et skifte hjem til FC Barcelona eller et smut til MLS og USA, som altså i første omgang bliver afkræftet.

Medier: Messi har fundet sin nye klub – så godt som sikker

Den 35-årige argentiner står i skrivende stund noteret for 53 kampe i Paris Saint-Germain, hvor han scoret 23 mål og assisteret 29 gange.

Lionel Messi er som bekendt lige nu til VM-slutrunde, hvor han sammen med resten af det argentinske landshold på onsdag den 30. november tørner sammen med Polen i den sidste gruppekamp i denne omgang.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer