2 min læsningFüllkrug-drøn sikrer Tyskland første VM-point efter mødet med Spanien

Tyskland kom tilbage og fik tilkæmpet sig sit første point ved VM-slutrunden i Qatar, da de søndag aften tørnede sammen med Spanien.

2 min læsning
Spanien-Tyskland VM 2022 Qatar.

Mens Spanien lagde fra land med en storsejr på hele 7-0 over Costa Rica i deres VM-åbner, tabte tyskerne højst overraskende med 2-1 til Japan i deres ditto.

Søndag aften mødtes de to nationer så, i det der på papiret er gruppespillets største kamp ved VM-slutrunden i Qatar. Noget, som spillet på banen var med til at understrege.

Her endte kampen 1-1, efter Spanien bragte sig i front efter en times spil.

Det var Spanien, som lagde bedst fra land i kampens indledning.

Her var Dani Olmo tæt på at bringe spanierne i front tidligt i kampen, men Manuel Neuer fik lige akkurat afværget i det tyske mål.

Efterfølgende kom tyskerne bedre med i opgøret.

I det 40. minut fik Antonio Rüdiger sendt Tyskland på sejrskurs, da han kom først på et indlæg og headede bolden i mål. Et kort VAR-tjek afslørede dog, at den tyske midtstopper var offside og scoringen blev hurtigt annulleret. Dermed gik de to mandskaber til pause ved stillingen 0-0.

Tidligt i anden halvleg valgte Luis Enrique at pille Ferran Torres ud og i stedet sætte Alvaro Morata på banen. Blot otte minutter senere gav indskiftningen pote, da Jordi Alba fandt Atletico Madrid-angriberen tæt under det tyske mål, hvorfra han scorede kampens første mål.

Tyskerne gik efterfølgende på jagt efter det udlignende mål, og efter 83 minutter kom forløsningen for vores naboer syd for grænsen. Her var det Werder Bremen-angriberen Niclas Füllkrug, der efter at være blevet skiftet ind et lille kvarter forinden udviste stor kynisme og hamrede bolden i mål. 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Tallene lyver ikke: Tyskerne gider ikke se VM i Qatar

Niclas Füllkrugs mål kan vise sig at være særdeles vigtigt for tyskerne, der nu ikke nødvendigvis er afhængige af en spansk sejr over Japan i det sidste opgør. Her kan en uafgjort nemlig vise sig at være nok til at sende tyskerne videre.

Tyskland skal dog stadig slå Costa Rica i deres sidste gruppespilskamp, hvis de vil have forhåbninger om videre avancement ved slutrunden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer