2 min læsningEkspert: Disse klubber rykker ned fra Premier League

Viaplays Allan Kuhn peger på de tre klubber, som han spår til at rykke ned fra Premier League, når den sidste kamp i denne sæson er spillet.

2 min læsning
Premier League, hvem rykker ned fra Premier League? Hvornår starter Premier League igen?

Premier League er lige nu på VM-pause, men den bedste engelske række tåler alligevel at få lidt opmærksomhed.

I den forbindelse er Viaplay-ekspert Allan Kuhn blevet bedt om at pege på de tre klubber, som han spår til at rykke ned når sæsonen går på hæld.

– Jeg tror faktisk, at det bliver som det ligger lige nu. Det er på papiret de tre dårligste hold, siger han til Viaplay.

Artiklen fortsætter under reklamen.

De tre klubber, der lige nu ligger til nedrykning fra Premier League, er Wolves, Southampton og Nottingham Forest.

– Wolves tror jeg ikke kommer ovenpå. De har haft så svær en sæson og lavet så få point og scoret så få mål, så jeg tror, at de kommer til at rykke ud af Premier League, selvom det vil være overraskende for mange.

– Southhampton ser jeg ikke som værende gode nok til at forsvare, så jeg tror heller ikke, at de kommer ovenpå. Men det kan være det hold, som måske redder sig. For jeg tror ikke, at Nottingham Forest klarer sig.

– De (Nottingham Forest, red.) har nogle stabile præstationer på hjemmebane, hvor de er begyndt at forsvare som et samlet mandskab, men jeg tror ikke, at deres hold er godt nok, netop fordi de har hentet så mange spillere ind, at det har været svært at sætte et slagkraftigt hold.

– Men jeg tror, at det bliver meget jævnbyrdigt, og jeg tror også, at Bournemouth og Leeds kommer til at være en del af den her nedrykningskamp til det allersidste.

Officielt: Premier League-klub fastansætter vikar som permanent manager

Bolden ruller igen i Premier League fra den 26. december.

Du kan se interviewet med Allan Kuhn i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer