2 min læsningRasmus Nissen Kristensen inden mødet med Mbappé: Bliver en fed udfordring

Den danske højre back, Rasmus Nissen Kristensen, får formentlig fornøjelsen af at skulle forsøge at lukke ned for Kylian Mbappé, når Danmark lørdag brager sammen med Frankrig til VM. Selv ser han det dog som en "fed udfordring".

2 min læsning
Rasmus Nissen Kristensen, VM 2022, VM Qatar, Kylian Mbappé, Danmark-Frankrig.

Nu går det snart løs.

Danmark skal meget gerne skabe et resultat mod Frankrig, når de lørdag tørner sammen ved VM-slutrunden i Qatar.

Her kan Rasmus ‘NK’ Nissen Kristensen se frem til noget af en opgave, da han formentlig bliver en af de danskere, der skal forsøge at lukke ned for PSG-stjernen Kylian Mbappé.

Men selvom det bliver en svær opgave, så bliver det også en fed udfordring for den danske højre back.

Det fortæller han i et interview på DBU’s youtube-kanal.

Interviewer: Du skal vel i særhed ud at løbe lidt med ham der Kylian?

– Ja, jeg håber jo ikke, at vi skal løbe så meget. Det er til hans fordel, vil jeg mene, lyder svaret fra Rasmus Nissen Kristensen inden han fortsætter:

– Men først og fremmest skal vi jo lige se, om det er mig, der skal løse den opgave. Hvis det bliver det, så vil jeg gøre mit bedste. Det er jo klart, det er en af verdens absolut bedste fodboldspillere, så det er en fed, men stor, udfordring.

– Han er jo ekstrem hurtig, specielt når han bliver retvendt, og derfor er han også utrolig farlig og har store kompetencer i omstillingerne.

– Så det er helt sikkert noget af det, som vi kommer til at have fokus på; at stå godt i restforsvaret og sørge for, at vi ikke bliver brændt så meget på de der dybe løb, lyder det fra ‘NK’.

Deschamps: Danmark er undervurderet

Kampen mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang lørdag klokken 17.00 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Inden da spiller de to øvrige nationer i Danmarks pulje, Tunesien og Australien, klokken 11.00. Den kamp kan ligeledes ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer