2 min læsningJesper Lindstrøm: Anis må sgu tage hjem til Danmark

Jesper Lindstrøm og Anis Slimane kommer ikke begge til at gå videre ved VM-slutrunden, og Lindstrøm er ikke i tvivl; Slimane må tage hjem til Brøndby.

2 min læsning
Jesper Lindstrøm og Anis Ben Slimane er gode venner, men de kan ikke længere begge gå videre ved VM, så Tuneseren må tage hjem til Brøndby mener Lindstrøm.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

De er gode venner, men enten må den ene, den anden eller begge tage skuffede hjem fra Qatar.

Danske Jesper Lindstrøm og tunesiske Anis Slimane kan ikke længere begge gå videre ved VM-slutrunden, da Frankrig ovenpå sejren over Danmark lørdag har sikret sig den ene billet videre fra Gruppe D.

Selvom han formentlig også gerne havde set kammeraten videre fra gruppen, så er Jesper Lindstrøm helt klar til at sende Slimane med flyveren hjem til Brøndby.

– Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, og så må Anis [Slimane] sgu tage hjem til Danmark, og så bliver vi i Qatar. Nu må vi se, hvad der sker. Vi er optimistiske og gør hvad vi kan, for at Danmark går videre, sagde Jesper Lindstrøm efter nederlaget til Frankrig med et smil til TV2.

Det gode humør var dog ikke helt det samme hos Frankfurt-spilleren, da han skulle sætte ord på lørdagens nederlag.

137 VM-spillere repræsenterer ikke deres fødenation – én dansker på listen

– Jeg er skuffet, jeg tror, vi alle er skuffet, hvis ikke man er skuffet, så vil man det sgu ikke nok. Det er sgu ærgerligt. Jeg synes, vi havde et fint resultat i 1-1 mod verdensmestrene, så jeg synes, at det er pisseirriterende, at de får scoret det mål til sidst, lød det fra Lindstrøm.

Jesper Lindstrøm og Anis Slimane nåede at spille to sæsoner sammen i Brøndby i 2019-20 og 2020-21. Her blev det til i alt 31 kampe og knap 1000 minutter på banen sammen.

I sæsonen 20-21 kunne Anis Slimane og Jesper Lindstrøm sammen med resten af Brøndby-holdet fejre klubbens 11. danske mesterskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer