VM 2022

4 min læsningLaver Joachim Andersen en “Darwin Nunez” på Mbappé?: Kunne da være meget fedt

Joachim Andersen og resten af det danske landshold står lørdag overfor blandt andre Kylian Mbappé, når Danmark tørner sammen med Frankrig ved VM-slutrunden i Qatar. Den danske midtstopper har måske et trick oppe i ærmet til kampen.

4 min læsning
Danmark VM 2022, VM Qatar, Joachim Andersen, Frankrig VM, Kylian MBappé.

Tilbage i midten af august var Joachim Andersen på alles læber.

Det skyldes, at han i en kamp for Crystal Palace mod Liverpool i Premier League blev nikket en skalle af den dengang nyindkøbte Liverpool-angriber, Darwin Nunez.

Skallen kom efter en kamp fyldt med små provokationer og interne dueller mellem den danske midtstopper og den uruguayanske angriber, og Darwin Nunez blev sendt af banen med et rødt kort for sin handling.

Joachim Andersen fik efterfølgende stor ros for sin måde at lukke ned for Darwin Nunez på, og samtidig fik den høje angriber til at miste besindelsen i forbindelse med skallen og det røde kort.

Lørdag lyder opgaven så på Frankrig, når Danmark møder de forsvarende verdensmestre ved VM-slutrunden i Qatar.

Det franske landshold råder naturligvis over en perlerække af store stjerner, men Kylian Mbappé er nok lige niveauet over de øvrige franskmænd.

I den anledning blev Joachim Andersen spurgt af en seer på DBU’s youtube-kanal, om han havde tænkt sig at “lave samme nummer med Kylian Mbappé, som han gjorde med Darwin Nunez.”

– Jeg tror ikke helt, at Mbappé og Nunez er samme type, så det bliver nok svært.

– Men jeg vil da prøve at gøre et forsøg. Det kunne da være meget fedt, hvis han fik en rød billet. Det ville gøre det lidt nemmere, siger Joachim Andersen med et kækt smil.

Spøg til side, så peger Joachim Andersen i stedet på den måde, Danmark har håndteret Frankrig på i de seneste opgør.

– Jeg tror egentlig bare, at vi skal prøve at gøre nogle af de ting, som lykkedes de to seneste gange, hvor vi har prøvet at stresse dem.

– Vi skal også være bedre på bolden end i sidste kamp, og så tror jeg helt sikkert, at der vil være nogle muligheder.

– Selvfølgelig er Frankrig et verdensklassehold, men der vil altid være muligheder mod sådan nogle hold, og jeg glæder mig utrolig meget til at se, hvordan det hele bliver grebet an, lyder det fra den danske landsholdsstopper.

Joachim Andersen får dødstrusler efter skalle-episode

Presset for at hente et resultat mod Frankrig lørdag er kun blevet større, efter Danmark blot hentede et enkelt point i 0-0-kampen mod Tunesien tirsdag.

Kampen mellem Danmark og Frankrig bliver spillet lørdag klokken 17.00 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer