VM 2022

1 min læsningMedie afslører: Her er manden som vil byde på Manchester United

Ræset om at købe Premier League-klubben Manchester United er i fuld gang. Nu afslører engelsk medie en af dem, der pønser på at byde.

1 min læsning
Sir Jim Ratcliffe vil byde på Manchester United. Hvem køber Manchester United? Premier League
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Sent tirsdag aften kom det frem, at Manchester Uniteds ledelse vil udforske nye strategiske muligheder, som skal styrke klubben økonomisk i fremtiden.

Og her blev det påpeget, at det bestemt ikke udelukker et salg af klubben. Dermed er Manchester United lige nu til salg, og det får også bejlerne til at komme ud af busken.

Og specielt en bejler står i skrivende stund ud. Det fortæller det engelske medie The Telegraph.

Sent onsdag aften afslører mediet, at Sir Jim Ratcliffe netop nu planlægger et bud på Manchester United, efter at Glazer-familien formelt satte klubben på markedet.

Ratcliffe er kendt som ejeren af INEOS, der lige nu også ejer den franske klub, Nice. Derudover er Ratcliffe eftersigende en af ​​Storbritanniens rigeste mænd og udtalt United-fan.

INEOS-ejeren har tidligere på året vist interesse i at købe Manchester United. Det skete tilbage i august måned. Men på daværende tidspunkt konkluderede han, at en handel virkede usandsynlig.

Ronaldo efter opsigelse: Jeg elsker Manchester United

Ifølge mediet var det formentlig prisen, der var afgørende for, at forhandlingerne faldt til jorden.

Det skyldes at Glazer-familien angiveligt leder efter en pris på omkring 8-9 milliarder pund for at købe klubben – svarende til i omegnen af 69-78 milliarder kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer