VM 2022

2 min læsningDBU lukker munden: Nægter at snakke om FIFA

Flere journalister forsøgte, men forgæves. De danske spillere kommer ikke til at svare på spørgsmål om FIFA og 'One Love'-anførerbindet.

2 min læsning
Landsholdet svarer ikke på spørgsmål om FIFA og 'One Love'-anførerbindet.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdag afholdt DBU pressemøde. Her blev det blandt andet slået fast, at man er meget utilfredse med FIFA, og at man ikke støtter den nuværende FIFA-præsident, Gianni Infantino.

Desuden blev det slået fast, at man fremover kun vil tale fodbold, og at man ikke vil svare på spørgsmål om FIFA og de yderst omdiskuterede ‘One Love’-anførerbind.

Det lader dog ikke til, at beskeden forud for torsdagens pressemøde gik rent ind hos flere af de fremmødte journalister. Således fik både Morten Wieghorst, Andreas Christensen og Jesper Lindstrøm alle spørgsmål, der ikke handlede om fodbold.

Dermed blev DBUs kommunikationschef, Jakob Høyer, flere gange nødt til at bryde ind og tage ordet.

– Det kommer jeg til at svare på. Som sagt, så er vi her for at tale om fodbold. Det spørgsmål har vi allerede svaret på i går, lød det blandt andet fra kommunikationschefen.

En melding han blev nødt til at gentage utallige gange i løbet af pressemødet.

– Jeg tror, at jeg har sagt det en tre-fire gange nu. Vi er her for at tale om fodbold og om kampen på lørdag. Det er det, som spillerne skal tale om.

Boykotter danskerne egentlig VM i Qatar? – Her er seertallene fra Danmarks VM-åbner mod Tunesien

Danmark skal igen i kamp ved VM 2022 i Qatar den 26. november. Her er det Frankrig, der venter i en kamp, som kan følges fra klokken 17:00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer