VM 2022

2 min læsningSimon Kjær om Christian Eriksen: En af de bedste nogensinde

Simon Kjær var ikke bleg for at rose Christian Eriksen på det danske landsholds pressemøde i Qatar mandag.

2 min læsning
Simon Kjær, VM 2022, VM Qatar, Kasper Hjulmand, Christian Eriksen, Danmark VM.

Der hersker ingen tvivl om, at Christian Eriksen er vigtig for det danske landshold.

På mandagens pressemøde i Qatar var Kasper Hjulmand, Kasper Schmeichel og Simon Kjær mødt op for at svare på spørgsmål, inden Danmark spiller sin åbningskamp ved VM-slutrunden tirsdag.

Her gik et af spørgsmålene på, hvor stor indflydelse det har på det danske landshold, at Christian Eriksen er med i VM-truppen, efter det der skete ved EM 2020 forrige sommer.

– Jeg tror, at Christians kvaliteter siger det hele. Vi er alle glade og taknemmelige for, at Christian er her, efter det der skete, lød det fra Simon Kjær inden han fortsatte:

– Som fodboldspiller er han nok en af de bedste, jeg nogensinde har set i forhold til kvalitet og kærligheden til spillet.

– Vi elsker at have Christian ved vores side, og hvert minut, han spiller, er kun et plus for Danmark, sagde den danske anfører.

Simon Kjær var dog ikke ene om at besvare spørgsmålet, og også den danske landstræner, Kasper Hjulmand, er ikke overraskende glad for at have Christian Eriksen med til VM.

– Som jeg har sagt tidligere, også inden EM og inden alt det, der skete med Christian, så er han holdets hjerte.

– Når han spiller, har han en fantastisk måde at træffe beslutninger på og styre kampens rytme. Han føler og kontrollerer kampene med sine afleveringer, intelligens og sit blik for spillet.

Officielt: Nu er beslutningen om “One Love”-anførerbindet truffet

Det danske landshold kigger nu frem mod tirsdag klokken 14.00, hvor Tunesien venter i den første kamp ved VM-slutrunden i Qatar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer