VM 2022

2 min læsningNervøs Bah manglede besked fra Hjulmand: Blev ved med at kigge på min telefon

Alexander Bah kunne ikke få øjnene fra sin telefon inden en kamp for Benfica. Da opgøret var slut fandt han forløsningen i den altafgørende besked fra Kasper Hjulmand.

2 min læsning
Alexander Bah løb ind i nogle hektiske timer, da han ventede på landsholdsindkaldelse imens han skulle spille for Benfica.

Først udtog Kasper Hjulmand 21 spillere til VM-truppen, men der manglede fem på listen.

En af dem var Alexander Bah, der med stor glæde fik beskeden om sin udtagelse nogle dage senere. Den 24-årige højreback kunne nemlig ikke få øjnene fra telefonen før og efter en kamp for sin klub Benfica.

– Det var nogle hektiske dage. Vi havde en kamp søndag, og jeg blev ved med at kigge på min telefon for at se, om Hjulmand havde skrevet eller ringet, siger Alexander Bah til TV 2 SPORT og fortsætter.

Forbedrer Danmarks chancer – endnu en fransk spiller fraværende til træning

– Efter kampen kunne jeg se, han (Kasper Hjulmand, red.) havde skrevet. Men jeg havde også kun ni-ti timer, inden jeg skulle rejse til Danmark.

Bah havde i en længere periode en fin dialog med landstræneren, Kasper Hjulmand, om sine muligheder for at blive indkaldt. Og med fine præstationer på klubplan, føler Bah også at hans deltagelse ved VM er berettiget.

– Jeg har hele tiden snakket med Hjulmand omkring mine chancer. Han har været meget ærlig omkring det, så jeg synes, der var en fin chance. Jeg har også følt mig klar til det, fordi jeg har haft en virkelig god halvsæson i Benfica, understreger Bah.

Historien har talt: Kæmpe overraskelse på vej i Danmarks gruppe

Alexander Bah har spillet fire kampe for det danske landshold med en enkelt scoring til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer