VM 2022

1 min læsningVarm inden VM: Schmeichel kåret som månedens spiller i Nice

Med blot en enkelt dag til VM-start samler Kasper Schmeichel lidt ekstra selvtillid til banken, inden det går løs i Qatar. Danskeren har nemlig lørdag fået tildelt prisen som månedens spiller i Nice.

1 min læsning
Kasper Schmeichel kåret som månedens spiller i Nice.
Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en turbulent tid for Kasper Schmeichel siden danskerens skifte til Nice.

Landsholdskeeperen havde svært ved at finde formen i den første del af sæsonen og var end ikke fast mand i Nice-buret.

Med en stærk november måned har den 36-årige dog vist, at han er klar til den nært forestående VM-slutrunde, som tager sin begyndelse allerede søndag.

Lørdag stod det nemlig klart, at Kasper Schmeichel er blevet tildelt kåringen som den bedste spiller i Nice for november.

Med 40 procent af stemmerne har danskeren altså trukket sig sejrrigt ud af klubbens interne kåring om månedens bedste Nice-spiller foran algeriske Billal Brahimi, som trak 31 procent.

Schmeichel og co. har afsluttet efteråret i Ligue 1 på fremragende vis. Her er de ubesejrede i seks kampe i streg og har altså ikke tabt i ligaen siden 1. oktober, hvor det blev til et nederlag på 2-1 mod Paris Saint-Germain.

Schmeichel kan forhåbentlig fortsætte den gode form, når han skal vogte buret for det danske landshold til VM. Danskerne spiller deres første gruppekamp mod Tunesien tirsdag klokken 14:00.

Det danske landshold trodser FIFA: Stiller op med særligt anførerbind

Du kan følge kampen direkte på DR1 DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer