VM 2022

1 min læsningFansene tror ikke deres egne øjne: Maguire tørrer holdkammerater til træning

Et videoklip af Harry Maguire, der kører rundt med sine engelske holdkammerater, er gået viralt på sociale medier. Se klippet i artiklen herunder.

1 min læsning
Harry Maguire overrasker de engelske fans ved at køre sine engelske holdkammerater rundt i manegen inden VM.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Hans præstationer for Manchester United og til dels også hans udtagelse til den engelske VM-trup er blevet stærkt kritiseret.

Et viralt klip fra Englands træning har dog formentlig lukket munden på Harry Maguires kritikkere for nu.

Normalvis er United-stopperen en no-nonsense forsvarsspiller, som sjældent viser sig særligt ekvilibristisk frem. Videoen tyder dog på, at der er kommet andre boller på suppen for den 29-årige englænder.

Du kan se videoen af Maguires tricks efter reklamen.

Videoen viser, hvordan Maguire først erobrer bolden fra Bukayo Saka, hvorefter han nærmest på Michael Laudrup’sk vis finter sig igennem forsvaret og finder plads til en afslutning, der fremtvinger en fin redning fra Nick Pope.

Ud fra reaktionerne på Twitter er de engelske fans vilde med, hvad de ser.

Flere er positivt overraskede over at se, at stopperen har sådanne finurligheder i sit repertoire, mens andre sammenligner ham med brasilianske Ronaldo og Paolo Maldini.

Harry Maguire kommer med sit bud på VM-vinderen

Harry Maguire får mulighed for at vise sine offensive kvaliteter frem, når England påbegynder deres VM-slutrunde mod Iran på mandag klokken 14:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer