VM 2022

2 min læsningYussuf Poulsen gjorde alt for at komme med til VM: Har fået fjernet tænder

Yussuf Poulsen har døjet ualmindeligt meget med muskelskader, og i et forsøg på at blive dem kvit, har han taget lettere ekstreme midler i brug.

2 min læsning
Yussuf Poulsen, VM 2022, Danmark VM Qatar.

Yussuf Poulsen måtte forlade banen få minutter før tid, da Danmark tørnede sammen med Kroatien tilbage i juni.

Det var endnu en muskelskade. Den sjette af slagsen i forrige sæson.

Den ærgerrige landsholdsspiller besluttede sig efterfølgende for, at nu måtte nok være nok. Der skulle sættes en stopper for muskelskaderne, og han skulle blive klar til VM.

Yussuf Poulsen har i sin kamp for at blive klar til den nært forestående VM-slutrunde i Qatar gjort alt i sin magt for at få bugt med muskelskaderne.

– Jeg har gjort alt. Alt fra motion, kost, hvad jeg gør før og efter træning, hvor mobil min krop skal være. Alt. Jeg har ændret på kost, søvn, har fået hevet tænder ud, jeg har vendt hver en sten, der kunne vendes, for at udelukke alle de ting, der kunne spille en rolle.

– Har det ændret noget? Pas, det ved jeg ikke. Det håber jeg. Jeg håber, jeg ikke render ind i lige så mange muskelskader fremover. Jeg tror også på det, siger den danske landsholdsspiller ifølge TV2 Sport.

Noget tyder på, at Yussuf Poulsen hårde arbejde har betalt sig – men om det lige var de fjernede tænder, der gjorde forskellen, vides ikke. Der er i øvrigt tale om visdomstænder.

Uanset hvad, så har Yussuf Poulsen formået at få kortet et forventet 20 ugers genoptræningsforløb ned til 13 uger, og nåede dermed som bekendt at blive klar til VM.

Stort medie: Her er de mest interessante U23-spillere ved VM fra hvert land

Godt nok var han ikke blandt de første 21 navne i Kasper Hjulmands VM-trup, men da den danske landstræner søndag satte navn på de sidste fem spillere, var Yussuf Poulsen iblandt.

Yussuf Poulsen har nu chancen for at komme i spil ved VM i Qatar allerede den 22. november, når Danmark spiller sin første kamp ved slutrunden. Her er det Tunesien, der venter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer