VM 2022

1 min læsningFransk tidligere landsholdsprofil spår: Danmark vinder det hele

Buddene på, hvem der kommer til at stå med VM-trofæet den 18. december, er mange. Nu melder en fransk tidligere landsholdsspiller sig på banen med et bud, der næppe bliver taget ilde imod af danskerne.

1 min læsning
VM 2022, Danmark VM, VM i Qatar, kan Danmark vinde VM?

Hvem vinder VM 2022?

Det har mange kloge hoveder, eksperter, bookmakere og lægmænd forsøgt at svare på i den seneste tid.

En såkaldt supercomputer har sågar kørt 40.000 simuleringer af den nært forestående VM-slutrunde, i forsøget på at give os et svar på, hvem der mon kan hæve armene og løfte det eftertragtede VM-trofæ den 18. december.

Selvom supercomputeren ikke har Danmark som den mest vindende nation i af løbet af dens 40.000 simuleringer, vinder Danmark faktisk det hele i mere end 1.000 tilfælde.

Og det må altså være et af de tilfælde, som den franske tidligere landsholdsspiller, Frank Lebouf, tilslutter sig.

I et indslag på ESPN forudser franskmanden nemlig, at Danmark står som vindere af VM-trofæet om præcis en måned.

– For mig bliver den store overraskelse Danmark. Selvom Brasilien kommer i finalen, ser jeg Danmark vinde verdensmesterskabet, siger Frank Lebouf.

Samuel Eto’o i ekstase – disse to afrikanske hold spiller finalen

Inden vi allesammen finder klaphatten frem og bifalder Frank Leboufs spådom med Danmark som vindere af VM, bør det måske lige nævnes, at han foruden Danmark og Brasilien har Senegal og Canada til at gå hele vejen til semifinalen. Sagt med andre ord, så tror han på overraskelser ved slutrunden i Qatar.

Frank Lebouf nåede i sin aktive karriere at spille 50 kampe for det franske landshold, hvor han blandt andet var med til at vinde både EM og VM.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer