VM 2022

1 min læsningSamuel Eto’o i ekstase – disse to afrikanske hold spiller finalen

Han er fire gange blevet kåret til Afrikas bedste spiller, og Samuel Eto'o er sikker på, at VM i Qatar bliver året, hvor de afrikanske hold får deres endelige gennembrud.

1 min læsning
Her er VM-nationernes øgenavne. VM 2022 Qatar.
Foto: Andrej Isakovic/AFP/Ritzau Scanpix

– De går alle videre, og i finalen mødes Cameroun og Marokko!

Ikke engang din mest optimistiske ven kan lave en lige så stor og vild forudsigelse, når han forsøger at kombinere høje odds på nettet.

Fodboldlegenden og den nuværende præsident for Camerouns fodboldforbund, Samuel Eto’o, gør sig store tanker om de afrikanske nationer forud for VM i 2022 i Qatar.

Den tidligere FC Barcelona- og Inter-spiller er i særdeleshed sikker på, at hans egen nation Cameroun vil opnå den ypperste succes.

De kommer nemlig til at vinde over Marokko i VM-finalen den 18. december.

Eto’o ser alle fem afrikanske hold komme videre fra gruppespillet, hvor Cameroun, Marokko og Senegal vil toppe ​​deres respektive grupper.

– Afrika har altid haft et stort potentiale til at opnå succes ved VM – men vi har ikke altid sat vores aftryk. Som årene er gået, har afrikanske hold fået mere og mere erfaring, og jeg tror, ​​de er klar til ikke kun at deltage i et VM, men faktisk vinde den smukkeste fodboldkonkurrence, siger Eto’o til Qatars officielle VM-website.

Udtalelserne kommer dog på samme tid, som Eto’o også roser Qatar for anstrengelserne forud for VM. Han forudser også, at Qatar besejrer England i ottendedelsfinalen, hvorefter Frankrig bliver endestationen i kvartfinalen.

… sååå deeet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer