VM 2026

Unge Barcelona-spillere førte Spanien til sejr i sidste test inden VM

Spanien vandt torsdag 3-1 over Jordan i den sidste test inden det går løs ved VM.

Spanien er vanen tro en af de nationer, man forventer kan komme langt ved det nært forestående VM.

Torsdag havde VM-vinderne fra 2010 så sin sidste test, inden det går løs ved slutrunden i Qatar. Her vandt Spanien med 3-1 over undertippede Jordan.

Spanien kom foran tidligt i kampen, da FC Barcelonas Ansu Fati gjorde det til 1-0 efter 13 minutter.

Jordan, der er placeret som nummer 84 på FIFA’s verdensrangliste, formåede dog at holde Spanien fra flere mål i resten af første halvleg.

Efter pausen gik den dog ikke længere, og endnu en gang var det en ung Barcelona-spiller, der kom på måltavlen. Denne gang var det Gavi, der gjorde det til 2-0.

Opgøret bød på intet mindre otte udskiftninger for Spanien, så landstræner Luis Enrique havde rig mulighed for at få set sine spillere an.

En af dem, der kom på banen og gjorde sig positivt bemærket var Athletic Bilbaos 20-årige Nico Williams. Således gjorde han det til 3-0 for Spanien, efter at have erstattet Ansu Fati blot 12 minutter forinden.

Det var dog ikke kun positive takter for det spanske landshold, da man i dommerens tillægstid indkasserede et mål. Her var det indskiftede Hamza Ali Khaled Al Daradreh, der til dagligt spiller for Al Ramtha i den hjemlige liga i Jordan, som fik pyntet på resultatet.