VM 2022

5 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Nu med Danmark og VM-slutrunde på programmet

Det er blevet tid til BIG 9 med VM-fodbold på kuponen, når Hvid og Korotayev giver de bedste tips til Bet25's ni udvalgte kampe, hvor Danmark blandt andet skal i aktion.

5 min læsning
Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, er tilbage. Nu med VM-slutrunde og endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni udvalgte kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang altså med VM-kampe på programmet, hvor Danmark i første runde skal i aktion, når man åbner sin slutrunde med en kamp mod Tunesien.

Her er Allan Hvid og Kristian M. Korotayev som vanligt klar med de bedste råd og en lille tv-analyse, der er en smule anderledes end normalt, da førstnævnte er sengeliggende efter en knæoperation.

Som et nyt tiltag kan man desuden nu oprette sin egen spilklub hos Bet25, hvilket campo.dk har gjort. Her gav første runde et overskud på 32 procent, og vi håber, du vil være med på vores første VM-kupon, som du kan finde lige her.

Bemærk, at spilstop er sat til mandag den 21. november klokken 16:00 – altså en time før første kamp på kuponen, som er mellem Senegal og Holland.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 5: Frankrig – Australien (KOROTAYEV)

Kampstart tirsdag den 22. november klokken 20:00

Det første tip fra Korotayev skal man finde i kampen mellem Frankrig og Australien.

Her spår Korotayev nemlig en fransk sejr i et opgør, hvor der kommer mere end 2,5 mål. Hvorfor kan du se og høre mere om i videoen herunder.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Kamp 3: Danmark – Tunesien (HVID)

Kampstart tirsdag den 22. november klokken 14:00

I det andet tip spil anbefaler Hvid, at man kigger mod Danmarks åbningkamp, hvor Kasper Hjulmand og co. tørner sammen med det tunesiske landshold tirsdag eftermiddag.

Her spår Hvid en dansk sejr, hvor han dog garderer sig på sit valg om under og over 2,5 mål i kampen. Hvorfor kan du se og høre mere om i videoen herunder.

Anbefaling: 1 og under/over 2,5 mål

Kamp 7: Tyskland – Japan (KOROTAYEV)

Kampstart onsdag den 23. november klokken 14:00

Det andet tip fra Korotayev skal man finde i kampen mellem Tyskland og Japan.

Her spår Korotayev nemlig en tysk sejr i en kamp, hvor der bliver gang i den og kommer mere end 2,5 mål. Hvorfor kan du se og høre mere om i videoen herunder.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Kamp 4: Mexico – Polen (HVID)

Kampstart tirsdag den 22. november klokken 17:00

I sit andet tip kigger Hvid mod opgøret mellem Mexico og Polen, der står til at blive spillet tirsdag eftermiddag i Gruppe C.

Her garderer Hvid sig på vinderen, hvormed han derfor ikke tror på et uafgjort resultat i en kamp, hvor der skal falde mere end 2,5 mål. Hvorfor kan du se og høre mere om i videoen herunder.

Anbefaling: 1 og 2 samt over 2,5 mål

Ugens BIG 9-kupon

I BIG 9 spiller Hvid og Korotayev altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Herunder kan du finde Korotayevs og Hvids to BIG 9-kuponer til første runde med VM-fodbold på programmet.

Og som du kan se, så vælger Hvid og Korotayev – traditionen tro – også at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til runden. Husk rundestart mandag den 21. november klokken 17:00.
Allan Hvids kupon til runden. Husk rundestart mandag den 21. november klokken 17:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

Vi afslutter lige med en endelig konklusion på det interne regnskab på BIG 9 mellem Hvid og Korotayev. Her tog Korotayev nemlig en stensikker sejr over 11 runder med 64 ud af 99 korrekt ramte udfald mod Hvids 56.

Korotayev sikrede sig en stensikker sejr over Hvid i det interne regnskab efter 11 runder med BIG 9, hvor differencen endte på otte korrekt ramte udfald mellem de to.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer