VM 2022

1 min læsningEriksen sender besked til VM-modstander: Nyd det

Christian Eriksen har sendt en hilsen til den tunesiske landsholdsspiller Hannibal Mejbri, der ligesom danskeren selv er på kontrakt i Manchester United.

1 min læsning
VM 2022, Christian Eriksen.

Tirsdag den 22. november går det løs.

Her spiller Danmark sin første kamp ved VM-slutrunden i Qatar.

Modstanderen er Tunesien, og forud for kampen har Christian Eriksen sendt en lille hilsen til en af spillerne fra modstanderholdet.

Der er her tale om den 19-årige Hannibal Mejbri, der ligesom Christian Eriksen er på kontrakt i Manchester United til dagligt. Den unge tuneser er dog lejet ud til Birmingham i denne sæson.

Selvom Christian Eriksen og Hannibal Mejbri tirsdag bliver modstandere, har den danske midtbanekreatør ikke forsøgt at skræmme Hannibal Mejbri. Tværtimod.

– Nyd det, lyder det indledningsvist fra Christian Eriksen til den unge tuneser på Manchester Uniteds hjemmeside, inden han fortsætter:

– Det er ikke ofte, at der er en VM-slutrunde, så bare det at være her er specielt.

– Du skal bare få alle de minutter på banen, du kan. Det er meget anderledes, når man rent faktisk spiller ved en VM-slutrunde. Så du skal virkelig nyde øjeblikket.

Officielt: Tunesien har Superliga-profiler med mod Danmark – Se Tunesiens VM-trup her

Christian Eriksen fik selv sin VM-debut tilbage i 2010, da han som 18-årig var den yngste spiller ved turneringen. Her kom han på banen mod både Holland og Japan under slutrunden i Sydafrika.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer