VM 2022

1 min læsningEfter skidt efterår: AaB-cheftræner inddrager to uger af juleferien

Erik Hamrén har valgt at fortsætte træningen i AaB efter et skidt efterår, hvor klubben må overvintre under nedrykningsstregen.

1 min læsning
Erik Hamrén har valgt at inddrage to ugers vinterferie i AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efterårssæsonen har været et sandt mareridt i AaB, hvor trænerfyring af Lars Friis og dårlige resultater har medført, at klubben må overvintre under nedrykningsstregen.

Det får nu også konsekvenser på træningsanlægget i Aalborg, hvor cheftræner Erik Hamrén har valgt at forlænge træningen til den 2. december i stedet for at gå på juleferie, som ellers var den oprindelige plan. Det fortæller svenskeren til Nordjyske:

– Vi skal forbedre os både individuelt og som hold, hvis vi skal overleve i Superligaen, og så holder det ikke, at spillerne får syv ugers ferie, indleder Hamrén og fortsætter:

– Derfor har jeg besluttet, at vi fortsætter med at træne i yderligere to uger, og derefter får spillerne selvfølgelig et træningsprogram med hjem til ferien, lyder det videre svenskeren, der efterfølgende har tænkt sig at teste spillerne, når de vender retur fra juleferie.

– Vi tester hver enkelt spiller individuelt i denne uge, så vi kan se, hvor de ligger rent formmæssigt og har noget at sammenligne med, når de kommer tilbage fra juleferie.

Her afslører den hjemvendte cheftræner også, at holdet inden ferien drager på en teambuilding-tur arrangeret af mentaltræner Martin Langagergaard.

Superligaens kampprogram er fastlagt – sådan forløber de sidste fem spillerunder i grundspillet

Det er AaB, der åbner forårssæsonen i Superligaen, når AGF i det nye år kigger forbi Aalborg Portland Park fredag den 17. februar klokken 19:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer