VM 2022

1 min læsningStåle Solbakken efterudtager Brøndby-spiller til landsholdet

Ståle Solbakken har efterudtaget Ohi Omoijuanfo til Norges kommende testkampe mod Irland og Finland.

1 min læsning
Ohi Omoijuanfo er blevet udtaget til det norske landshold
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Norge er som bekendt ikke med til den nært forestående VM-slutrunde, men derfor spiller nationen alligevel landskampe i den kommende tid, hvor Irland og Finland venter i to testkampe på torsdag og søndag.

Her kan der blive spilletid til Brøndby IF-angriberen Ohi Omoijuanfo, der mandag er blevet efterudtaget til truppen. Det fortæller landstræner Ståle Solbakken på et pressemøde ifølge VG:

– Alexander Sørloth er mødt småsyg ind. Ola (Sand, landsholdslæge, red.) er ikke sikker på, om det bliver bedre eller værre, indleder Ståle og fortsætter:

– Hvis det bliver værre, så står vi med nogle problemer blandt vores angribere i og med Erling Haaland heller ikke ankommer til den første kamp, så derfor har jeg indkaldt Ohi, der kommer i løbet af aftenen (mandag, red.) eller tirsdag morgen, fortæller Ståle Solbakken. 

Dermed kan der vente Ohi Omoijuanfo sin anden landskamp, da han tidligere har repræsenteret Norge. Det skete tilbage i 2017 i en testkamp mod Sverige, hvor han fik 45 minutter.

Efterårssæsonen i Superligaen er slut: Her er seks vigtige nedslag

Den 28-årige nordmand skiftede i sommer til Brøndby IF, hvor det indtil videre er blevet til fem scoringer og et enkelt oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer