VM 2022

2 min læsningLionel Messi kort før VM: Disse nationer er favoritter til at tage VM-trofæet

Lionel Messi mener ikke selv, at Argentina er blandt de største favoritter til at vinde VM. Ifølge argentineren er der i hvert fald to nationer før Argentina.

2 min læsning
Lionel Messi mener, at Frankrig og Brasilien er favoritter til at vinde VM 2022 i Qatar.
Foto: Amr Alfiky/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er blot fem dage til, at det for alvor går løs ved VM 2022 i Qatar, og 32 hold skal kæmpe om at kunne kalde sig verdensmestre.

Men hvem er egentlig de største favoritter til at vinde VM-trofæet?

Ifølge Lionel Messi er det i hvert fald ikke Argentina, selvom landet befinder sig på en tredjeplads på FIFAs seneste verdensrangliste. Men hvem er det så?

Selvom Argentina er forsvarende Copa América-vindere, ikke har tabt i 35 kampe i streg siden nederlaget mod Brasilien for cirka 2,5 år siden, og har en syvdobbelt Ballon d’Or-vinder på holdkortet, så er der to nationer, der ifølge Messi har større chance for en VM-triumf.

– Jeg synes, at holdets tilstand er god, men jeg vil ikke falde i samme grøft som mange andre og kalde os for favoritter til at vinde VM. Samtlige kampe bliver svære.

– Samtidig har vi som hold ikke specielt meget erfaring mod de europæiske hold. Vi skal være realistiske og tage det skridt for skridt, siger Lionel Messi ifølge Marca.

VM-overblik: De er favoritter ved VM 2022 i Qatar

I stedet er det nationen, der sendte Argentina ud ved den seneste VM-slutrunde i Rusland i 2018, der må være blandt favoritterne til at vinde trofæet.

Og det er Frankrig – som også er forsvarende verdensmestre. Ifølge Messi kan de gentage succesen i Qatar.

– Selvom Frankrig er ramt af mange skader, har de et enormt potentiale. De har fantastiske spillere og en træner, der kender sin trup indgående fra tidligere slutrunder. Og så er de forsvarende verdensmestre.

Derudover har Messi også et godt øje til Brasilien, når det kommer til, hvem der er favoritter i Qatar.

Vild afsløring: Ronaldo var tæt på karrierestop i 2019 – Messi var afgørende for beslutningen

Argentina spillere allerede sin første kamp ved VM 2022 i Qatar tirsdag den 22. november klokken 11:00 dansk tid. Her møder Messi og co. undertippede Saudi Arabien.

Når Messi træder på banen ved VM bliver det hans VM-slutrunde nummer fem i rækken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer