VM 2022

1 min læsningKlubskifte lurer: Ronaldo har holdt møde med tysk storklub

Cristiano Ronaldo og agenten Jorge Mendes skulle angiveligt have mødtes med Bayern München i sidste uge for at diskutere et klubskifte.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo skulle have diskuteret et klubskifte med Bayern München
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det vil være en stor overraskelse, hvis Cristiano Ronaldo er Manchester United-spiller efter vinterens transfervindue.

Efter et kontroversielt interview med Piers Morgan, der bliver bragt i sin fulde længde onsdag og torsdag, er det nemlig kommet frem, at han kritiserer adskillige parter i klubben, hvilket gør en fremtid i Manchester United til noget nær en umulighed at forestille sig.

Det ved han – og repræsentanten Jorge Mendes, der er Ronaldos agent – helt sikkert også, og derfor skulle de angiveligt have afholdt et møde med Bayern München i sidste uge. Det melder Daily Mail.

Her skulle dagsordenen naturligvis have været et klubskifte til den sydtyske storklub for den femdobbelte Ballon d’Or-vinder.

Mediet melder nemlig, at Bayern München skulle være ganske interesserede i at tilknytte Cristiano Ronaldo, da man skulle være påpasselige med Sadio Mané, der pt. døjer med en skade, som helt sikkert ikke blive forbedret med en kommende VM-slutrunde foran sig.

Helt konkret skulle officiele repræsentanter fra Bayern München være fløjet til England, hvor man har diskuteret et kommende klubskifte for portugiseren.

Ronaldo i nyt klip: United når ikke City, Liverpool og Arsenal I toppen

Den 37-årige portugiser står noteret for 346 kampe i Manchester United, hvor han har scoret 145 gange og lavet 64 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer