VM 2022

1 min læsningKampen om manager spidser til: Endnu en Premier League-klub overvejer Bielsa

Tidligere har Bournemouth være meldt interesseret i Marcelo Bielsa, men nu overvejer endnu en klub fra Premier League angiveligt at ansætte det argentinske trænerikon.

1 min læsning
Marcelo Bielsa skulle være i spil til jobbet som manager i Everton
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marcelo Bielsa skulle være en populære trænerskikkelse i både Bournemouth og nu også i Everton, der skulle være den seneste Premier League-klub, der overvejer at ansætte den 67-årige argentiner.

Det melder Football Insider tirsdag.

Her skulle klubbens øverste ledelse ikke være synderligt imponerede over Frank Lampards arbejde i klubben, hvor Everton under VM-slutrunden ligger fjerdesidst i Premier League med blot et enkelt point ned til den fatale side af nedrykningsstregen.

Det er ganske enkelt ikke godt nok for en klub af Evertons størrelse, hvorfor Frank Lampards jobsituation skulle hænge i en meget tynd tråd.

Foruden en svag efterårssæson i Premier League, leverede Everton også lidt af en fadæse i Carabao Cup, hvor Bournemouth og danske Emiliano Marcondes ekspederede The Toffees ud med 4-1.

Medie: Premier League-klub vil ansætte trænerikon

Nu ser det dog ud til, at netop de to klubber må kæmpe indbyrdes om Marcelo Bielsas underskrift, hvis Everton-ledelsen gør alvor af rygterne og fyrer den tidligere Derby- og Chelsea-manager.

Argentinereren, der tidligere har stået i spidsen for blandt andre Leeds, Athletic Bilbao, Marseille og Lazio samt det argentinske og chilenske landshold, kan hentes kvit og frit, da han i øjeblikket står uden managerjob.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer